Tarife gelince;
Pandispanyası çikolata+kakaolu sevgili pastacının yoğun çikolatalı pandispanyasından faydalandım.
Krema olarak pastacı kreması;
1 kilo süt
8 adet yumurta sarısı
200 gram şeker
40 gr un
40 gr nişasta
İlk önce sütümüzü ayrı bir kapta kaynattıktan sonra ocaktan alıyoruz.İçine şeker,un,nişasta karışımını çırpıp sütümüze ekliyoruz.tekrar ocağımızın altını açıpkrema haline gelene kadar karıştırıyoruz. Verdiğim bu tarif 18 cm çapında 3 adet pasta çıkarabilir.Kremayla birlikte küp küp doğradığım muzlarımı biraz limon susuyla karıştırıyorumki muzlar kararmasın.Ve içerisine damla çikolatalardanda ekleyince pasta ara katlarımız tamamlanıyor.
Üzeri için ;krem şanti kullandım.
herkese iyi günler diliyorum...
ilkler her zaman özeldir...hayırlı olsun bloğun :)))umarım siparişlerin artar taşar.
YanıtlaSilSEVGİLER
Çok teşekkür ederim Asuman hn...inş. dileğim güzel birşeyler yaptıkça siparişlerimin orantılı olarak artması...
YanıtlaSil